WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers HONDA

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw HONDA.

Perslagers voor uw auto

Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.

Wiellagers kopen auto

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een wiellager mag je niet horen.