WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers DODGE

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Wiellagers kopen DODGE

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.

Perslagers voor uw auto

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.