WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers DAIMLER

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Wiellagers kopen DAIMLER

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Perslagers voor uw auto

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.