WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers DAF

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw DAF

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers.

Wiellagers kopen auto

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wiellagers op uw auto

Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.