WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers CHEVROLET

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers op uw auto

Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Perslagers voor uw CHEVROLET

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wiellagers worden vaak per as vervangen.

Wiellagers kopen auto

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.