WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers BMW

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Wiellagers kopen BMW

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Wiellagers op uw auto

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is.

Perslagers voor uw auto

Pers wiellagers moeten geperst worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.