WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers AUDI

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw AUDI

Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Wiellagers kopen auto

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers op uw auto

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Pers wiellagers moeten geperst worden. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen.