WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Wiellagers ALFA ROMEO

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Perslagers voor uw ALFA ROMEO

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Wiellagers op uw auto

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Wiellagers kopen auto

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. De centrale moer borgt de naaf of lagers.