WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen SKODA

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SKODA. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel.

Speling op uw stabilisatorstang

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren tot de auto onderdelen groep chassis-delen of ook wel stuurdelen genoemd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Stabilisatorstangen voor uw auto bestellen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.