WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Stabilisatorstangen CHEVROLET

De stabilisatorstang is een stalen of kunstof stang vaak met rubber bevestegings uiteinden die verbonden worden tussen de draagarm en het chassis, de stang heeft als functie om overhellen van de auto in de bocht tegen te gaan. Er komt dus veel kracht op de stang te staan, daarom is het van belang dat de stabilisatorstang tijdig wordt gecontroleerd op slijtage.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Stabilisatorstangen voor uw CHEVROLET bestellen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het vervangen van bijvoorbeeld stabilisatorstangen kan het beste per paar gebeuren daar links en rechts dezelfde krachten krijgen te verduren dit zelfde geld voor een stuurkogel of fuseekogel. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bijna elke auto heeft meerdere van bovenstaande chassisonderdelen op de auto zitten en deze zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging en stuurgedrag van het voertuig.

Speling op uw stabilisatorstang

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij de apk keuring van de auto wordt er nauwlettend naar de stuur onderdelen gekeken daar deze uitermate belangrijk zijn voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Stabilisatorstang voor uw auto kopen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Ook de arbeidstijd valt bij montage en demontage van deze auto onderdelen wel mee. Speling op een kogel of stang geeft een onregelmatig rijgedrag en overmatige slijtage aan de banden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.