WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen VAUXHALL

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw VAUXHALL, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remslang bestellen voor uw auto

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit.

Remslang monteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt.