WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SUZUKI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw SUZUKI

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remslang monteren

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Gietijzer komt minder veel voor als component. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's .