WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SMART

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw SMART

Gietijzer komt minder veel voor als component. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Remslang monteren

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslangen en remvloeistoffen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.