WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen SKODA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw SKODA

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Remslangen en remvloeistoffen

De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remslang monteren

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.