WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen RENAULT RODEO 6

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
05-1970 tot heden
25
34
Cabriolet

Remslang monteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Elke RENAULT RODEO 6 heeft een eigen VIN-nummer.

Remslangen en remvloeistoffen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen.

Remslang bestellen voor uw RENAULT

Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen.