WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen RENAULT

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang monteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remslang bestellen voor uw RENAULT

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Remslangen en remvloeistoffen

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.