WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen PORSCHE

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw PORSCHE past. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.

Remslangen en remvloeistoffen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remslang bestellen voor uw auto

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.