WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen PONTIAC

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Wij controleren altijd bij de PONTIAC dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslang monteren

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remslang bestellen voor uw auto

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop.