WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen PLYMOUTH

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw PLYMOUTH

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Remslang monteren

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remslangen en remvloeistoffen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.