WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen PEUGEOT

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Remslang bestellen voor uw PEUGEOT

De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remslang monteren

Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto.