WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen OPEL

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remslang bestellen voor uw OPEL

Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De prijzen van de remslangen vallen erg mee en worden altijd geleverd met gratis rem reiniger en vet het is verstandig om ook gelijk een bus remvloeistof mee te bestellen, daar deze altijd bijgevuld moet worden.

Remslang monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl.