WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen NISSAN

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw NISSAN

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Remslang monteren

Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remslangen en remvloeistoffen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.