WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen MINI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw MINI

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remslang monteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remslangen en remvloeistoffen

Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.