WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LOTUS

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving. Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken.

Remslangen en remvloeistoffen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Elke LOTUS heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang bestellen voor uw auto

Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.