WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LEXUS

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw LEXUS

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet.

Remslangen en remvloeistoffen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken.

Remslang monteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.