WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LDV

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw LDV

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost.

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.

Remslang monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.