WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen LADA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw LADA

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remslang monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd.

Remslangen en remvloeistoffen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.