WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen KIA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw KIA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen.

Remslangen en remvloeistoffen

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Remslang monteren

Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie.