WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen JAGUAR

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw JAGUAR

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remslang monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslangen en remvloeistoffen

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.