WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen ISUZU

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw ISUZU

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Remslang monteren

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Remslangen zitten op de remklauw geschroefd en de andere kant op de remleiding die op het chassis zit. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remslangen en remvloeistoffen

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remleidingen zijn de dunnen stalen leidingen onder het chassis en deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen en aan het einde van de remleiding zit een remslang gemonteerd. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's .