WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen INFINITI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Remleidingen zijn er in vele maten en uitvoeringen, maar hebben altijd nippels aan de uiteinden om ze te verbinden met de remklauwen en cilinders en aan de andere kant op de stalen leidingen op het chassis. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's .

Remslang bestellen voor uw INFINITI

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remslang monteren

Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben.