WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen FORD

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw FORD

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remslang monteren

Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.