100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remslangen FIAT

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen via kenteken

Vind passende remslangen via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je FIAT model

Remslang bestellen voor uw FIAT

Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemslangenALFA ROMEO StabilisatorstangenAUDI Remschijven. De remvloeistof loopt door de remslangen en leidingen om de remklauwen en remblokken te kunnen bedienen. Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat.

Remslangen en remvloeistoffen

Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Remslangen slijten door het bewegen tijdens het rijden hierdoor ontstaan er haar scheuren in het rubber, of de slang kan uitdrogen waardoor deze kan gaan lekken. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden.

Remslang monteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Deze lopen vanaf de hoofdremcilinder naar de wielen. Hier vind u altijd de juiste remslang voor uw auto via het zoeken middels kenteken. Remslangen slijten dit komt omdat de remklauw beweegt t.o.v. het chassis hier tussen beweegt de remslang licht mee. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden.

Nu besteld, is morgen GRATIS verzonden!

Bij ons betaalt u geen verzendkosten

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen