WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen DAIMLER

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw DAIMLER

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remslang monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken.

Remslangen en remvloeistoffen

Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.