WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen DAIHATSU

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang monteren

Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAIHATSU.

Remslang bestellen voor uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Dit zijn in ieder geval de kosten niet daar een half litertje nog geen 5 euro kost.

Remslangen en remvloeistoffen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen.