WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen DAEWOO

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Tijdens de apk keuring is dit dan ook een afkeur punt. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's . Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remslang bestellen voor uw DAEWOO

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De remslang zit gemonteerd tussen de remklauw en remleidingen van uw auto en zijn altijd flexibel omdat uw wiel moet kunnen veren ten opzichte van de carrosserie. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remslang monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.