WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen DACIA

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw DACIA

Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remslangen en remvloeistoffen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Uiteraard werken wij alleen met fabrikanten die aan deze specificaties voldoen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remslang monteren

Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.