WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remslangen CADILLAC

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen via kenteken

Vind passende remslangen via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type

Remslangen en remvloeistoffen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Brembo, Textar, TRW, Zimmermann en Bendix Tijdens het lekken verliest men druk in het remsysteem waardoor dit niet meer naar behoren kan functioneren en er gevaar tijden het remmen ontstaat. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW RemcilindersPEUGEOT RemblokkenPLYMOUTH Stuurkogels.

Remslang bestellen voor uw CADILLAC

Dit is een simpele reparatie en kan een boel ellende voorkomen, wij adviseren bij het vervangen van een remklauw ook de remslang te vernieuwen ook omdat de prijzen van de remslangen laag zijn. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Een remslang moet veel druk kunnen verdragen en is dan ook van hoogwaardig versterkt rubber gemaakt.

Remslang monteren

Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Omdat de remslang van rubber is wordt deze na verloop van tijd hard en droogt uit waardoor er haarscheuren ontstaan. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's .

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen