WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen BMW

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang monteren

Wij controleren altijd bij de BMW dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Remslangen koopt u met hoge kortingen bij RemOnderdelen.nl. Men moet er wel op rekenen dat het remsysteem ontlucht moet worden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Dot 3 komt ook wel voor bij Japanse automobielen en LHM komt voor bij citroen.

Remslangen en remvloeistoffen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen.