WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen BEDFORD

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslang bestellen voor uw BEDFORD

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij kleine haarscheuren is ons advies om de remslang direct te vervangen, omdat er veel druk door de slangen gaat en er direct een groot probleem kan ontstaan tijdens het remmen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Remslangen en remvloeistoffen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij het vervangen van remslangen dient men rekening te houden dat er remvloeistof kan weglekken en bij gevuld moet worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Dot 4 is de meest voorkomende remvloeistof voor de Europese auto's .

Remslang monteren

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Als u dus nieuwe remonderdelen gaat vervangen is het handig om altijd een busje remvloeistof bij de hand te hebben. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Alle remslangen moeten voorzien zijn van de juiste DOT-specificaties, die vastgelegd zijn in de Europese regelgeving.