WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remslangen AUDI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remslangen en remvloeistoffen

Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remslang monteren

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.