WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk

Remslangen AUDI

Remslangen op uw auto verbinden de remklauw met het hydraulische remsysteem en zijn gevuld met remvloeistof. Remslangen worden regelmatig afgekeurd bij de apk keuring en vaak op haarscheuren die bijna niet te zien zijn dit kan gevaarlijk zijn als er lekkage ontstaat. De druk in de remslangen wordt groot als men het rempedaal intrapt, bij lekkage zullen de remblokken niet hard genoeg tegen de remschijven gedrukt worden waardoor de remweg aanzienlijk langer zal zijn.

Remslangen via kenteken

Vind passende remslangen via je kenteken


Vind passende onderdelen via merk, model & type
Kies je AUDI model

Remslangen en remvloeistoffen

Dit gebeurd vaak pas na vele kilometers zeker boven de 60.000 kilometer maar is wel een aandachtspunt bij de apk keuring. Het is dus van essentieel belang om tijdig de remslangen te controleren op haar scheuren of lekkage. Ook bij een grote onderhoudsbeurt moeten de remslangen gecontroleerd worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw AUDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remslang bestellen voor uw auto

Een remslang besteld u makkelijk via onze AutoPartsOnline door het ingeven van uw kenteken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Houd u er rekening mee dat er altijd de juiste remvloeistof wordt gebruikt daar deze door de slangen loopt en bij verkeerde vloeistof het rubber aangetast kan worden. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remslang monteren

Het kan ook zijn dat uw remslang lekt. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Nu besteld, is morgen GRATIS in huis!

Tot 16:30 besteld is de volgende dag GRATIS bij u in huis bezorgd.

Heb je vragen?

Je kunt ons altijd telefonisch of via de mail bereiken.

Zoeken in aanbod

Je kunt zoeken op artikelnummer, origineelnummer, of auto.

Onze zekerheden
  • Op werkdagen voor 16:30 besteld is de volgende dag in huis!
  • GRATIS bij je in huis bezorgd.
  • Altijd een gratis spuitbus remreiniger & tube keramisch vet.
  • Bij ons krijg je altijd wat op je auto past.
  • 100 dagen retouren.
Veilig bestellen