WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen VW VOLKSWAGEN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw VW VOLKSWAGEN past. Je kunt bij ons betalen via {LIST} U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen monteren auto

De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen.

Remschoen zelf monteren

Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Brembo, Pagid, Rofren, Lucas, Jurid, Zimmermann, ABS, ATE, TRW en Bendix Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.