WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen VOLVO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren VOLVO

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. De juiste remschoen set voor uw CAR vind u makkelijk via uw kenteken.

Remschoen zelf monteren

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Minimale dikte remschoenen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.