WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen VAUXHALL

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct op gemerkt en zorgt voor een apk afkeur van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remschoen zelf monteren

Remschoen bedienen meestal de achterwiel remmen en hebben ongeveer dezelfde werking als de remblokken aan de voorzijde van de auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoenen monteren VAUXHALL

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.