WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SUBARU

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren SUBARU

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn daar de auto dan bij het remmen naar links of rechts kan uitbreken waardoor men in de slip kan raken. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoen zelf monteren

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Minimale dikte remschoenen

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.