WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SKODA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren SKODA

De achterwielen remmen maar voor ongeveer 20% mee terwijl de voor remmen 80% voor hun rekening nemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component.

Remschoen zelf monteren

Ook moeten de remtrommels goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Minimale dikte remschoenen

Als de remvoering op de remschoenen nog dik genoeg is maar wel natte plekken vertoont moet u deze vervangen, daar het remvermogen anders niet voldoende is voor de apk keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remschoenen kopen doet u bij RemOnderdelen.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders.