WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen SEAT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren SEAT

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil en dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Minimale dikte remschoenen

U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De prijzen van deze auto onderdelen vallen erg mee zeker als deze gekocht worden bij RemOnderdelen tegen groothandels prijzen de arbeid echter kan wel wat langer zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remschoen zelf monteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.