WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen RENAULT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Een remschoen set is altijd zonder montage veren, deze remschoen montage set kunt u er dan ook los bij bestellen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Remschoenen vervangen begint met demontage van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten deze zijn met elkaar verbonden door de remschoen montage set en wielremcilinder.

Remschoenen monteren RENAULT

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Minimale dikte remschoenen

De handremschoenen komen voor bij auto’s met remschijven achter waar in de remschijf een remtrommel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De schoen worden in de remtrommel gemonteerd en ertegen aan gedrukt tijdens het remmen de set bestaat altijd uit minimaal 4 segmenten omdat er 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.