WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PORSCHE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren PORSCHE

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Remschoenen en apk keuring Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid zorgen worden deze bij de apk keuring zeer grondig onderzocht. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoen zelf monteren

Let bij het demonteren op het lekken van remvloeistof als de wielremcilinder los gemaakt wordt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Minimale dikte remschoenen

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Deze handremschoenen worden bediend door een handremkabel i.p.v. wielremcilinders. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels.