WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen PONTIAC

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken er wordt remvoering tegen een remschijf of remtrommel aangedrukt wat frictie veroorzaakt. De remschoensets worden alleen aan de achterzijde van de auto gebruikt en slijten niet erg snel waardoor deze niet vaak vervangen worden. Wel is het een apk afkeur als de auto op de remmen testbank onvoldoende remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Lucas, ATE, Pagid, Textar, Zimmermann, ABS, TRW en Bendix Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remschoenen monteren PONTIAC

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook gebruik gemaakt wordt van remtrommels. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. U vind op onze website dus altijd remschoenen sets in 1 verpakking waar dus 4 segmenten in zitten en eventuele handrem hendels. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen wijst dat op een lekkende wielremcilinder en moet u deze dus ook vervangen. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remschoen zelf monteren

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remschoenen vind u simpel op onze website middels uw kenteken de prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen is voor 2 wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.